• Din varukorg är tom

kursLitteratur

Vi använder Svenska Jägareförbundets bokpaket Jägarskolan. Läroboken är lättläst och rikt illustrerad som på ett enkelt sätt förmedlar de teoretiska kunskaper som krävs inför Jägarexamen.  
KURSLITTERATUREN INGÅR I KURSAVGIFTEN!

Huvudboken innehåller över 1000 bilder och illustrationer vilket ger en inspirerande och lättläst bok. Tillsammans med häftena Lagen, Studiehandledningen samt det kompletterande materialet på webben har det skapats ett överskådligt och komplett paket om vad blivande jägare bör känna till om jakt, etik, djur, ekologi, viltvård, vapen och skytte. Jägarskolan är mer än bara böcker. I paketet ingår även en inloggning till webbaserade e-jakt som innehåller ljudboken, övningsfrågor, filmer och bildspel som underlättar lärandet inför jägarexamen. Inloggningen gäller i ett år.

Alla jägarskolemedlemmar har tillgång till Jägarskolan Premium på e-jakt. Där finns bland annat ytterligare ca 400 frågor som hjälper dig att klara teoriprovet.

Materialet är inte bara av intresse för blivande jägare utan även för de som är mer erfarna och alla andra som också trivs i skog och mark.